ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΧΩΡΟΥ Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού , συγκίνησης και αισιοδοξίας, η εκδήλωση των εγκαινίων του νέου μας γραφείου και χώρου πραγματοποίησης εκδηλώσεων και ομάδων ενδυνάμωσης, ψυχολογικής υποστήριξης και δημιουργικής απασχόλησης.

Η Νέα μας στέγη βρίσκεται δίπλα στα ΚΑΠΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Μας παραχωρήθηκε πρόσφατα από το Δήμο Αμαρουσίου και με συλλογική προσπάθεια μελών διαμορφώθηκε σε ένα πολλά υποσχόμενο χώρο που φιλοδοξεί να μεταμορφωθεί σε μια ζεστή και καλαίσθητη φωλιά με την συνδρομή, φαντασία και δημιουργικότητα όλων μας. Η απόκτηση του, αποτέλεσμα μιας επίμονης προσπάθειας χρόνων, πλέον μας προσφέρει την δυνατότητα για σχεδιασμό και πραγματοποίηση ακόμα περισσότερων δράσεων από το Σύλλογο μας.

Τον χώρο εγκαινίασε ο Πρόεδρος της ΟΙΚΟΙΠΕΔΑ Κος Πέτρος Κόνιαρης, αρωγός καθ’ όλη τη προσπάθεια μας για την απόκτηση του, ενώ τον αγιασμό του χώρου τέλεσε ο αξιοσέβαστος Πάτερ Τίτος, γνωστός για την ενεργή δραστηριοποίηση του και προσφορά στο χώρο της ψυχικής υγείας. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος  Κατσιγιάννης  και από την ΕΠΑΨΥ ο Κος  Παναγιώτης Χοντρός και η Κυρία Πέπη Μπελέκου, μέλος της επιστημονικής μας ομάδας, ενώ παρευρέθηκαν πλήθος μελών μας.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε η Κοπή της Πίτας μας και πλούσιος μπουφές, ευγενική χορηγία του Δήμου για την τόσο σημαντική αυτή εκδήλωση μας.

ΔΣ  Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ  Β.Α